PREMI VI CATALA PER A LA PRODUCCIÓ “VERMUT MONTSETA”
  • 15
  • 11

Aquest passat diumenge s’han entregat els premis de la 7na edició del MOST FESTIVAL, el Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava de Vilafranca del Penedès.

 

La peça presentada per Produccions Saurines és un documental de 5′ de durada on es retrata el procés de fabricació i la història de l’únic vermut de Valls, “Montseta”. El curtmetratge va participar a la secció Collita, que recull la millor producció audiovisual internacional relacionada amb el món del vi, la vinya i el cava.

 

El jurat format per Damià Serrano, expert en enoturisme i responsable del Laboratori de Turisme de la Diputació de Barcelona; Anna Vicens, presidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers; Judith Colell, directora de cinema i membre de la junta de l’Acadèmia del Cinema Català;  Ruth Troyano, periodista especialitzada en comunicació enoturística i Imma Merino, crítica de cinema de mitjans com El Punt Avui o La Vanguardia i docent a la Universitat de Girona i la Pompeu Fabra, va decidir concedir el  Premi Vi Català, que reconeix el treball audiovisual que millor expressa els valors dels vins de qualsevol de les 12 denominacions d’origen del país ex aequo  a la producció Les arrels, de Xavier Moreno, i Vermut Montseta, realitzat per Guillem Voltas Calbet i Elisenda Trilla Ferré, tot destacant el seu punt de vista original i subversiu.

 

No és el primer cop que  Saurines directa o indirectament particip al Most Festival, en la seva segona edició el documental Interior de Paisatge  rodat al Priorat, ja va guanyar el principal premi que concedeix el Festival, El Gran Premi del Jurat.

More News
  • 4 oct. 2016
  • 0
L’Home del Pèndol el primer documental de Produccions Saurines coproduït amb TV3, es va presentar el passat divendres 16 de setembre. Per a l’estrena de...
  • 24 maig 2017
  • 0
Avui hem presentat el segon tràiler de La Vall del Francolí, l’alè del Camp, un documental en procés que es va teixint mica en mica, un...
  • 18 juny 2019
  • 0
Ens trobem en el zenit del rodatge del nostre darrer projecte documental PARADÍS PINTAT (#paradíspintatdoc) una proposta elaborada al voltant de la peça teatral homónima...