TURISME SOSTENIBLE L’ANY DE LA PANDÈMIA.
  • 22
  • 07

AQUEST 2020 (ANY DE LA INCERTESA), PER A SAURINES TAMBÉ SERÀ L’ANY DE LA PLANA AGRÍCOLA  DE SECÀ DE L’ALT CAMP. 

 

UN ANY DEDICAT A L’IMPULS DEL TURISME SOSTENIBLE I DE PROXIMITAT.

Desenvolupem un projecte singular dedicat al turisme sostenible i de proximitat, finançat pel Departament de Treball Afers Socials i Famílies, amb l’objectiu de donar visibilitat a aquest petit territori del centre de l’Alt Camp, entre Francolí i Gaià, encara ara desconegut dins i fora de la comarca, al mateix temps que posem en valor els seus productes i les persones que hi treballen des del respecte al territori.

A traves del treball horitzontal diferents agents de l’associacionisme medi ambiental, l’economia social i el cooperativisme s’han implicat per crear una marca de turisme que ajudi a fer conèixer aquest tresor amagat.  Nani Nolla ens explica molt bé en el seu bloc «La cuina Violeta».

Tot i ser un projecte de llarg recorregut que va néixer amb l’objectiu de protegir aquesta part del Camp de Tarragona (territori que ha patit i pateix la manca d’un pla estratègic de país que aposti per la protecció dels recursos naturals enfront un urbanisme depredador), finalment i al llarg del primer any d’existència serà Produccions Saurines qui  liderarà aquest Projecte Singular.   La feina de Saurines és sobretot comunicar els valors de la Plana a través del disseny d’imatge de la marca, tasca realitzada amb la col·laboració d’ Únicum que n’ha fet el logo; la construcció de la pàgina web que comptarà també amb un directori de recursos turístics i la creació dels continguts per a les xarxes socials i audiovisuals que serviran per explicar aquest paisatge singular i la seva gent.

Cerqueu @altcampplana a les diverses xarxes socials per estar al dia te totes les activitats que genera el projecte, visites guiades, tallers medi ambientals, tastos de vins de la DOTarragona, com explica Anna Pigarda del bloc Retalls de Cuina i moltes més coses que donarem a conèixer els propers mesos.

Tornem

More News
  • 2 juny 2018
  • 0
Divendres primer de juny vam celebrar amb una festa oberta als veïns que Produccions Saurines i Eixam Arquitectures hem obert portes al bell-mig del carrar...
  • 4 oct. 2016
  • 0
L’Home del Pèndol el primer documental de Produccions Saurines coproduït amb TV3, es va presentar el passat divendres 16 de setembre. Per a l’estrena de...
  • 11 des. 2019
  • 0
LA PLANA DE SECÀ DE L’ALT CAMP, UN NOU PROJECTE SINGULAR DE DESENVOLUPAMENT TERRITORIAL DEL QUE SAURINES PORTAREM LA COMUNICACIÓ AL LLARG DE TOT L’ANY...