RETROBA’T AMB LA PLANA I CANVIA EL RITME
  • 28
  • 10
Retroba't amb la Plana de Secà de l'Alt Camp i canvia el ritme.

TURISME SOSTENIBLE A LA PLANA DE SECÀ DE L’ALT CAMP.

Finalment hem pogut estrenar la primera campanya publicitària de la marca de turisme sostenible La Plana de Secà de l’Alt Camp, RETROBA’T AMB LA PLANA I CANVIA EL RITME, un spot viral que pretén donar a conèixer aquest territori singular.  La presentació de la campanya s’ha fet conjuntament amb la publicació de la pàgina web de la nova proposta turística.

Retroba’t amb la plana i canvia el ritme 

És una campanya la qual reivindica el valor i les característiques que fan únic aquest territori, l’última plana de Catalunya on la tríada mediterrània encara hi és present, on el paisatge es un mosaic de cultius de secà, petits boscos i exemples de l’arquitectura de la pedra seca d’infinit valor. 

Aquestes característiques també les hem volgut fer visibles en la pàgina web, un recurs turístic dividit en dues parts ben diferenciades, un directori amb l’objectiu de fer el més fàcil i plaent l’estada del visitant de la Plana i, una altra part més narrativa, centrada en la creació d’un relat al voltant de la Plana de Secà de l’Alt Camp. Un espai on vídeo i fotografia prenen el protagonisme, perquè un dels objectius d’aquest projecte és que persones de dins i fora de l’Alt Camp es retrobin amb aquest paisatge, un paisatge que no és fàcil però quan l’has aprés a mirar d’una altra manera ja no et pot deixar mai més indiferent.

Aquest spot forma part del disseny i continguts del web que Saurines hem realitzat com a líders i responsables de comunicació d’aquest Projecte Singular  al llarg d’aquest 2020.  La presentació de la campanya tingué lloc el passat 20 d’octubre en dels espais turístics més singulars de la Plana de Secà de l’Alt Camp, la Vinícola de Nulles, una de les Catedrals del Vi que Cèsar Martinell dissenyà a inicis del segle XX per als nous projectes cooperatius que s’estenien pel camp català. Dos inicis de segle marcats per experiències cooperativistes en aquest territori que amb qui val la pena retrobar-se.

 

More News
  • 24 jul. 2018
  • 0
Aquest any es commemora el 500 aniversari del naixement de Jaume Amigó, arquitecte i tracista que fou l’introductor del Renaixement a Catalunya.  Nascut el  1518...
  • 28 maig 2018
  • 0
Després de mesos de feina i d’un primer tast d’activitats el passat 18 de maig, serà el primer divendres de juny que encetarem oficialment la...
  • 24 oct. 2017
  • 0
Fa temps que no teniu noticies nostres, no us negarem que la situació política que ens toca viure en aquests moments ha marcat el ritme...