ESPAI SAURINES

Una porta oberta al barri antic.

Al carrer Sant Antoni número 17, en ple centre de la ciutat de Valls s’hi troba l’ESPAI SAURINES, un lloc pensat per a la producció i difusió d’idees en el camp de l’audiovisual i la producció cultural de proximitat.

Un lloc per tot tipus d’activitats relacionades amb els temes que hem anat desenvolupant al llarg de la nostra història audiovisual, el territori i les seves persones, el paisatge, el medi ambient i la memòria.

El Barri Antic de Valls tot i ser el centre de la ciutat és un barri perifèric, allunyat de l’activitat econòmica, degradat, deshabitat i per molts considerat trist i decadent. Tot això no ha privat a SAURINES d’escollir-lo com el lloc central on desenvolupar la nostra activitat.

Volem que l’ ESPAI sigui obert al veïnat , compartint amb projectes similars , que són pocs però n’hi ha, la il·lusió de recuperar una part de la ciutat oblidada, de dotar d’una mica més de vida aquests carrers ara buits però no fa pas tant comercials i transitats. Perquè creiem en la sobirania popular, els projectes comunitaris teixits des de la base per persones que estimen el seu entorn i miren més enllà de la brutícia que es troba en el primer pla.