PREMI VI CATALA PER A LA PRODUCCIÓ “VERMUT MONTSETA”
  • 15
  • 11

Aquest passat diumenge s’han entregat els premis de la 7na edició del MOST FESTIVAL, el Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava de Vilafranca del Penedès.

 

La peça presentada per Produccions Saurines és un documental de 5′ de durada on es retrata el procés de fabricació i la història de l’únic vermut de Valls, “Montseta”. El curtmetratge va participar a la secció Collita, que recull la millor producció audiovisual internacional relacionada amb el món del vi, la vinya i el cava.

 

El jurat format per Damià Serrano, expert en enoturisme i responsable del Laboratori de Turisme de la Diputació de Barcelona; Anna Vicens, presidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers; Judith Colell, directora de cinema i membre de la junta de l’Acadèmia del Cinema Català;  Ruth Troyano, periodista especialitzada en comunicació enoturística i Imma Merino, crítica de cinema de mitjans com El Punt Avui o La Vanguardia i docent a la Universitat de Girona i la Pompeu Fabra, va decidir concedir el  Premi Vi Català, que reconeix el treball audiovisual que millor expressa els valors dels vins de qualsevol de les 12 denominacions d’origen del país ex aequo  a la producció Les arrels, de Xavier Moreno, i Vermut Montseta, realitzat per Guillem Voltas Calbet i Elisenda Trilla Ferré, tot destacant el seu punt de vista original i subversiu.

 

No és el primer cop que  Saurines directa o indirectament particip al Most Festival, en la seva segona edició el documental Interior de Paisatge  rodat al Priorat, ja va guanyar el principal premi que concedeix el Festival, El Gran Premi del Jurat.

More News
  • 18 juny 2019
  • 0
UN OBLIT HISTÒRIC és la primera producció de Saurines en col·laboració amb  La Directa (https://directa.cat/ciutats-amb-el-cor-trencat/) . Un reportatge on veïnes del Barri Antic de Valls...
Càtaleg.
  • 22 oct. 2020
  • 0
UNA ACCIÓ QUE NO VA SER Aquest ha sigut un estiu de poca mobilitat que hem passat entre suspensions d’actes i projectes, aïllaments i vacances...
  • 13 nov. 2018
  • 0
Aquest dimecres 14 de novembre a les 19.30 hores  l’equip de Ciutats Vivibles – Entrepobles  ens acompanyarà a l’Espai Saurines per participar en el cine-fòrum Ciutats Vivibles, des de...